Sådan er huset indrettet:

 

Huset, der er bygget i 1978, består af en stor opholdsstue adskilt af en halvmur til køkkenet, et soveværelse, et bad/toilet, et ”bryggers” og en ”hems”. Desuden er stor sydvendt terrasse.

 

Opholdsstuen

Her er et stort spisebord, hvor der kan sidde seks personer eller endnu flere, hvis der sættes plader i begge ender af bordet. På en lang hjørnesofa omkring et sofabord er der plads til fem-seks personer. Derudover er der tre gode ”lænestole” i bambus samt et par ”instruktørstole”. Der findes ekstra stole rundt omkring.

Der forefindes en radio/cd-afspiller, et TV med alle danske + en række udenlandske programmer. I bogreolen finder man opslagsbøger af forskellig art, en del litteratur om Rømø og en del skønlitterære bøger.

Der er elvarme i huset, men en aldeles effektiv og smuk brændeovn kan varme hele huset op.

 

Køkkenet

I køkkenet findes rigelig service, potter, pander og alt muligt andet køkkenudstyr. Her er også et køleskab med en lille fryser.

 

Soveværelset

Her er en rigtig god dobbeltseng. Der er lamper på begge sider af sengen plus en radio. Der er en smule skabsplads til rådighed for gæster.

 

Toilet/badeværelse

Her er hvad der skal være: en god bruser, en vask og et toilet samt hyldeplads til håndklæder m.m.

 

Hems.

På 1.sal er der en ”HEMS” med fire sengepladser. Der er lavt til loftet, derfor er ”hemsen” bedst egnet til børn og unge mennesker.

 

Bryggers

Her er støvsugeren, som det uundværlige redskab, når der skal gøres rent i huset. Kost, gulvskrubbe, gulvklude og spand er der også. Vi plejer også at bruge bryggerset som entre.


Annekset

Her er en enkelt og en dobbeltkøje, altså tre sovepladser. Her er også bord og stole til fire. Et hyggeligt rum, specielt for børnene. I rummet opbevares en barnestol, plader til stuens spisebord, hynder til udendørs stole samt liggestole.

 

Udhuset

Her er indrettet et lille værksted med forskelligt slags værktøj, søm, skruer og andet beregnet for småreparationer.

Udhuset er normalt aflåst.

 

Brændeskur/cykelskur

Cyklerne er til rådighed for gæsterne. Hvis man punkterer undervejs skal man huske at lappe cyklen, eller foranledige det gjort, inden afrejse.Bemærk: I billedserien findes en grundplan over huset.

🙂🙂🙂